jueves, 2 de agosto de 2007

EUPV-VALÈNCIA ES REUNEIX (CONTINUEN ELS INSULTS)

Tret del Blog de Vicent Benavent

Aquest matí m'he aixecat amb un mail del coordinador del meu Col.lectiu d'EUPV, Ciutat Vella, on ens contava allò ocorregut anit a la seu del PCPV on va ser convocada una Assemblea "informativa" davant els esdeveniments que vénen ocorreguent al Grup Parlamentari.
Tot seguit us el penje perquè el pugueu llegir amb les paraules textuals de qui l'ha escrit. Jo no hi vaig assistir, per tant he demanat permís per posar aquest text que, malgrat no ser meu, el faig, ja que el meu coordinador em meréix el màxim crèdit i estima.
Espere que preneu bona nota del que està ocorreguent i del que pot arribar a passar...

Amigues, amics
com ja sabreu, anit es va celebrar l'assemblea d'EUPV de València. És molt difícil resumir les sensacions i reproduir l'ambient d'aquesta reunió. Tan sols es pot dir que va ser una reunió molt crispada, farcida d'instults, desqualificacions, amenaces (algunes d'elles amenaces físiques), violència... Ens van dir als membres d'Esquerra i País que estàvem presents, així com als membres de Projecte Obert (especialment a Ribó) de tot: lladres, feixistes, mentiders, pocavergona, traïdors, trànsfugues, etc.
Ens van dir que o abandonàvem EUPV o ens tirarien individualment o col·lectivament. I tot això en un ambient de crispació, violència i crits molt difícils de reproduir, valorant fins i tot la vida privada o professional d'alguns de nosaltres.
També es posà en qüestió que hi haguera hagut reunió del col·lectiu de Ciutat Vella (en realitat no es posà en qüestió, sinó que es va dir, literalment, que el coordinador va convocar als seus amics i va dir que això era una reunió), reunió a la qual vam assistir 16 persones i que, com ja sabeu, va ser convocada en temps i forma més que suficient.
Per part de la direcció va assistir Ignacio Blanco, que va fer una presentació i un resum absolutament sesgat, de la mateixa manera que el coordinador local Amadeu Sanchis, que, com a moderador de l'assemblea va tolerar tots els insults, amenaces i crits proferits a tots nosaltres i molt en particular a les dos diputades Mónica i Mireia, que van rebre injúries que podrien ser denunciades en qualsevol jutjat.
Menció especial mereixen dos intervencions:Una d'elles, la de Juan Francisco García, membre del Comité Instructor que ha de valorar de forma objectiva i imparcial l'expedient disciplinari obert a Mireia i Mónica (i ampliable a tots nosaltres), que va fer una intervenció on ja deixava clara la seua postura i pulveritzava qualsevol bri d'imparcialitat en la instrucció.
La segona, la de la filla de Glòria Marcos, que Amadeu tingué a bé deixar que fóra la intervenció final, que, a més de dir-nos cínics, traïdors i pocavergonyes, isqué en defensa de l'estricte compliment de la carta financera per part de la coordinadora general. I ho va dir com a membre de la Sindicatura de Comptes: o siga, que la filla de la coordinadora general és qui audita els comptes de la coordinadora general... Crec que no mereix cap comentari.
Trobe molt difícil, per no dir impossible, restablir qualsevol pont de diàleg. S'ha perdut tota classe de confiança i les normes bàsiques de l'educació han desaparegut. A més, tenen un sentit patrimonial tal d'aquest partit que és de tots, que no permeten cap interpretació que no siga la seua. I la ràbia amb què ens tractes és perillosa i preocupant.

1 comentario:

Sr Azul dijo...

El que no entenc massa es perquè no col.laboràven amb les aportacions a EUPV. Ja sé que potser no voldrien finançar el PCE, però aixó era definir-se massa prompte com rebels dins d'EU.

Es una pena perquè IU necessita de Compromís per a traure alguna cosa positiva e les generals al PValencià. La inevitable escissió dins d'EU per part de EiP podria haver-se ajornat fins després les generals.